HU EN DE     Levél küldése
Menük


GyorskeresésBarabás Antik Shop

Barabás Antik Shop


websas.hu
Partnerek


A Barabás Antikvitás hangsúlyozottan a századfordulós és a század eleji Magyar "műcsarnoki" festmények kereskedelmével, a "kismesterek" magas színvonalú alkotásainak adás-vételével foglalkozik. E fő profilunk mellett kortárs festményeket is kínálunk a Tisztelt Vásárlóközönségnek, - amelyek jórészt még a rendszerváltozás előtti korszakban születtek - kiegészítőként pedig antik bútorokat, csillárokat, tárgyakat. Szeretnénk ha a széles kínálatunkból megtalálná Ön is azt a festményt, antik bútort, csillárt, tárgyat amely lakásának dísze, szépérzékének kifejezője, befektetésének biztos őrzője lenne.

FILMFORGATÁSHOZ, RENDEZVÉNYEKHEZ BÉRBEADÁSRA KINÁLOK NÍVÓS FESTMÉNYEKET, TÜKRÖKET, KERETEKET, EGYÉB LAKBERENDEZÉSI TÁRGYAKAT.

Ha a kínált műalkotásokon kívül más konkrét festő alkotását vagy egy megadott témában keres festményt úgy kérem, hogy e-mailen szíveskedjen értesíteni elképzeléséről, igényéről.

A Barabás Antikvitás korrekt áron, készpénzért vásárol kvalitásos festményeket, kereteket, antik bútorokat, bronz csillárt, márkás porcelánokat, ezüsttárgyakat, teljes hagyatékot.